Macaroni met gehakt en prei

Een schotel die de smaakpapillen van groot en klein zal bekoren.

4 Personen 20 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 400 g Panzani Macaroni
  • 2 teentjes look
  • 4 eetlepels olie
  • 200 g gehakt
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 prei
  • Kaaskrullen
  • Tijm
  • Peper

Klaargemaakt met

Macaroni

Voorbereiding

  1. Pel en snipper de ui en de look en stoof in 2 eetlepels olie aan.
  2. Bak er het vlees los tot het kruimelig is en voeg ondertussen de tomaten puree erbij.
  3. Kruid met peper en tijm .
  4. Kook ondertussen de pasta in ruim veel water beetgaar en snijd de prei in ringetjes .
  5. Voeg een beetje kookvocht van de pasta bij het vlees als je graag wat meer saus hebt.
  6. Voeg de prei bij de macaroni net voor het afgieten, laat op een heet vuur terug aan de kook komen en giet dan af.
  7. Meng er de rest van de olie onder.
  8. Schik op de borden , verdeel er het vlees over en werk af met de kaas.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (1 votes, moyenne: 3,00 sur 4)
Loading...Loading...
Printen Delen
3 over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden