Macaroni salade met venkel en salami

Een smakenmix voor een vrolijke salade.

4 Personen 20 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 400 g Panzani Macaroni
  • 2 venkels
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 2 eetlepels mosterd
  • 1 balsamico azijn
  • 1 snuifje suiker
  • 150 g salami in plakjes van 1 cm
  • Roze peper

Klaargemaakt met

Macaroni

Voorbereiding

  1. Kook de pasta in ruim veel kokend water beetgaar.
  2. Snijd ondertussen de venkel in zeer dunne plakjes met een scherp mes of een schaaf en houd een beetje van het fijne groen ervan achter voor de afwerking.
  3. Kruid met 2 eetlepels olie, de mosterd, balsamico azijn, roze peper en eventueel de suiker.
  4. Snijd de salami in blokjes.
  5. Giet de pasta af, spoel onder stromend water en roer er de rest van de olie door.
  6. Doe in een ruime schaal en laat verder afkoelen tot op kamertemperatuur.
  7. Voeg er de venkel en salami bij en werk af met vers gemalen peper en het achtergehouden fijne groen.

 

Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden