Salade van Penne Rigate, tuinbonen en artisjok

Boordevol groenten voor een rijk en evenwichtig bijgerecht.

4 Personen 15 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 400 g Panzani Penne Rigate
  • 150 g tuinbonen
  • 1 blik artisjok harten
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 zachte mosterd
  • 2 eetlepels gehakte bieslook
  • Roze peper

Klaargemaakt met

Penne Rigate

Voorbereiding

  1. Kook de pasta in ruim veel kokend water beetgaar.
  2. Stoom de tuinbonen beetgaar boven een bodempje kokend water en dompel ze dan in koud water om het garen te stoppen.
  3. Laat de artisjokharten goed uitlekken en snijd ze in beetklare stukken.
  4. Roer de mosterd los met de olie en kruid met de gehakte bieslook en roze peper.
  5. Giet de pasta af en meng met de gekruide mosterd.
  6. Werk de schotel verder af met de artisjokharten.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden