Nieuws

Ontdek snel alle nieuwtjes over Panzani!

NieuwsoverzichtFilteren op

Panzani Challenge : Hoe ervoeren de mama’s het ? Panzani Challenge : Hoe ervoeren de mama’s het ?

Panzani Challenge : Hoe ervoeren de mama’s het ?

30.01.2017  // Concours

Gelanceerd in november 2016, heeft de Panzani-Prijs toegelaten aan 4 moeders, 2 Franstalige en 2 Nederlandstalige, elkaar terug te vinden in onze keukens. Met de medeplichtigheid van hun kleine ‘chefs’ en onze deegwaren met Nulpunt-Objectief van Resten van Pesticiden*, zijn zij in staat geweest om een heerlijk gerecht van deegwaren te koken tijdens deze studiedag die speciaal aan hen werd besteed.

Zie nieuws
Ontdek de 4 teams van de Panzani Challenge! Ontdek de 4 teams van de Panzani Challenge!

Ontdek de 4 teams van de Panzani Challenge!

11.01.2017  // Concours

In het kader van het Nulpunt-Objectief van Resten van Pesticiden*, hebben wij in november 2016 een culinaire wedstrijd georganizeerd op de sociale netwerken, met de bijnaam Panzani Challenge. Uitverkoren door onze jury, werden vier moeders (2 Franstalige en 2 Nederlandstalige) uitgenodigd om deel te nemen aan een lekkernij-dag, bijgestaan door hun kleine chefs ! 

Zie nieuws

Ons Nul-Objectief van Resten van Pesticiden*

04.05.2016  // Nieuws

Als vrucht van 3 jaar studies en ontwikkeling, lanceert Panzani zijn Nul-Objectief van Resten van Pesticiden*: deegwaren van een superieure kwaliteit, met een perfect gedrag tijdens het koken en zonder enige kwantificeerbare rest van pesticiden.

Zie nieuws
Tips & Tricks : Hoe dien ik lange of korte pastasoorten het beste op? Tips & Tricks : Hoe dien ik lange of korte pastasoorten het beste op?

Tips & Tricks : Hoe dien ik lange of korte pastasoorten het beste op?

02.05.2016  // Tips & Tricks

Volgens de traditie dienen Italianen pasta altijd op in diepe borden. Maar een beetje fantasie is altijd toegestaan. Probeer eens ander keukengerei of andere opdienmogelijkheden uit, maar maak het je gasten ook niet te moeilijk!

Zie nieuws
Tips & Tricks : Een vegetarisch maal om je vingers bij af te likken Tips & Tricks : Een vegetarisch maal om je vingers bij af te likken

Tips & Tricks : Een vegetarisch maal om je vingers bij af te likken

02.05.2016  // Tips & Tricks

Sinds enkele jaren wint de veganistische levensstijl terrein en gelukkig worden de gerechten ook steeds lekkerder. Of je nu af en toe eens vegetarisch kookt of een echte vegetariër in hart en nieren bent, er staat meer dan alleen tofu op het menu.

Zie nieuws
Tips & Tricks : De juiste hoeveelheid water! Tips & Tricks : De juiste hoeveelheid water!

Tips & Tricks : De juiste hoeveelheid water!

02.05.2016  // Tips & Tricks

Voor een optimale kooktijd hoef je geen schrik te hebben om veel water toe te voegen: 1 liter voor 100 g pasta. Op die manier koken de deegwaren homogener en krijgen ze een nog lekkerdere textuur! Voor een optimale kooktijd kook je de pasta best op een hoog vuur zonder deksel.

Zie nieuws
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden