Onze beloften aan jou

Ons vakmanschap, grondstoffen en zelfs onze productiegeheimen zijn geheel gericht op kwaliteit...Ontdek alle verbintenissen die wij, Panzani, aangaan.

De kwaliteit van Panzani

Elke dag opnieuw gaat Panzani voor de allerbeste productkwaliteit.
Dankzij een nauwkeurige selectie, onze uitgebreide knowhow en een strenge controle, zowel voor de pasta's als voor de sauzen, zijn wij er zeker van dat alleen het allerbeste op tafel komt.

Meer weten

Een breed scala aan pasta

Pasta's staan voor gezelligheid aan tafel en zijn dan ook de ideale gerechten voor een avondmaal met het gezin of een maaltijd onder vrienden. Pasta's zijn er in alle maten en vormen.

Ontdek

Onze expertise in tomaten

Vanaf de tomatenvelden tot in uw bord ... Panzani belooft een strenge controle van alle sauzen om u steeds het lekkerste van het lekkerste voor te schotelen!

Lees meer

Uitzonderlijke pasta

Reeds 60 jaar staat Panzani dagelijks aan uw zijde met al zijn knowhow ten dienste van pasta van superieure kwaliteit en met een overheerlijke smaak.

Lees meer

Het Nul-Objectief van Resten van Pesticiden

In 2016 belooft Panzani om nog steeds ten volle te gaan voor jouw plezier en het milieu.

Lees Meer

De smaak van engagement

Pour l’environnement et pour tous

Panzani steunt de vereniging Terra Isara en draagt zo bij tot het ontwikkelen van nieuwe landbouw- en voedingssystemen die in staat zijn om gezonde voedingswaren in voldoende hoeveelheden te produceren.

Auprès de ceux qui en ont besoin

Panzani verdeelt elk jaar overigens meerdere tonnen producten aan voedselbanken zoals Secours Populaire Français of Restos du Coeur.

DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden