Kennis en vaardigheden

Om dag na dag producten van topkwaliteit te kunnen serveren, beroept Panzani zich op unieke competenties en middelen die voldoen aan de allerhoogste eisen.

Elke dag opnieuw gaat Panzani voor de allerbeste productkwaliteit. Dankzij een nauwkeurige selectie, onze uitgebreide knowhow en een strenge controle, zowel voor de pasta's als voor de sauzen, zijn wij er zeker van dat alleen het allerbeste op tafel komt.

Om dag na dag producten van topkwaliteit te kunnen serveren, beroept Panzani zich op unieke competenties en middelen die voldoen aan de allerhoogste eisen. De ingenieurs van Panzani zijn ondergebracht in twee gespecialiseerde onderzoekscentra: één centrum is gespecialiseerd in granen en deegwaren voor consumptie (CRECERPAL), het andere in sauzen (CEREC).

Onze experts stellen de beste ingrediëntenmix samen en ontwikkelen specifieke industriële procedés die er beide op gericht zijn om jou hoogwaardige en smaakvolle producten aan te bieden. Onze ingenieurs nemen ook deel aan Franse en Europese onderzoeksprogramma's en hun uitvindingen worden met patenten beschermd.

Elke dag opnieuw doen wij er alles aan om jou permanent en intens te laten genieten van maaltijden met onze producten.

DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden