Onze Pasta’s

Pasta's staan voor gezelligheid aan tafel en zijn dan ook de ideale gerechten voor een avondmaal met het gezin of een maaltijd onder vrienden. Pasta's zijn er in alle maten en vormen. Je hebt de keuze uit niet minder dan 600 variëteiten! Ontdek snel de pastasoorten van Panzani!

Onze Pasta’s
  • Het volledige gamme Panzani
  • Onze All Natural Sauzen
  • De voordelen van Panzani

Les 3 minutes

Een snel verwenmomentje? Panzani heeft een nieuw pastagamma dat gaar is binnen de 3 minuten. Een fijnere pasta met al de smaak van een klassieke pasta. Ideaal om iedereen in een recordtijd te verwennen.

Zie het gamma
Les meilleures sauces sont celles que les pâtes savent retenir...

De fantasiepasta's

Breng wat gekke kronkels op je bord! Met de fantasiespecialiteiten van Panzani laat je de pasta in je gerechten met zijn vormen een lekker en creatief verhaal vertellen. Heerlijk creatief, voor groot en klein.

Zie het gamma
Spaghetti, Tagliatelle, Capellini... Découvrez une grande variété de pâtes longues et savoureuses.

De klassieke pasta's voor elke dag

Omdat het zo lekker is, omdat het troost biedt, omdat pasta energie geeft... Allemaal goede redenen om van de klassiekers van Panzani te houden, maar er zijn er nog veel meer! Onze variëteiten vallen in al hun eenvoud in de smaak bij het hele gezin.

Zie het gamma
Pour vous, Panzani a réuni les spécialités italiennes sous une même gamme !

De Italiaanse specialiteiten

Wanneer de pasta's van Panzani het begrip traditie heruitvinden, dan komt er allerlei lekkers op tafel! Ontdek de Italiaanse pastaspecialiteiten van Panzani. Alle knowhow van Panzani staat in het teken van de typische Italiaanse pastavormen. Buon appetito!

Zie het gamma
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden