Cannelloni met spinazie, ricotta en pijnboompitten

Een gezellig, overheerlijk gerecht.

4 Personen 35 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 12 Panzani Lasagne vellen
  • 1 potje Panzani Bolognese saus
  • 2 kg verse spinazie
  • 2 uien
  • 1 look
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 200 g ricotta
  • Pijnboompitten
  • Peper, tijm
  • Geraspte kaas

Klaargemaakt met

Lasagne

Voorbereiding

  1. Spoel de spinazie en laat goed uitlekken.
  2. Pel en snipper de uien en de look en stoof ze in een ruime pot in 2 eetlepels olie aan. Laat goed heet worden en voeg spinazie toe tot de pot gevuld is. Dek af en zet het vuur lager. De spinazie zal na 1 minuut geslonken zijn, roer om en voeg spinazie toe tot de pot weer vol is. Laat weer afgedekt slinken en ga zo verder tot alle spinazie is gegaard. Giet de spinazie af en druk aan om zoveel mogelijk water te verwijderen.
  3. Roer de ricotta en de pijnboompitten door de spinazie en kruid met peper en tijm.
  4. Leg de Lasagne vellen 3 minuten in kokend water zodat ze soepel worden.
  5. Smeer een ovenschotel in met de resterende olie.
  6. Rol de spinazie in kleine porties in de vellen op en schik ze in de schotel.
  7. Giet er de saus over en schuif 10 minuten in de op 180° voorverwarmde oven.
  8. Werk af met de geschaafde kaas en dien op.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden