Cannelloni met kip en champignons

Een gerecht heerlijk om te delen met de familie of vrienden.

4 Personen 35 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 16 Panzani Lasagne vellen
  • 400 g kipfilet
  • 3 dl kippenbouillon
  • 2 dl room
  • 400 g Parijse champignons
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • Geraspte kaas
  • Enkele takjes dragon

Klaargemaakt met

Lasagne

Voorbereiding

  1. Kook het vlees in de warme kippenbouillon gaar. Schep het vlees uit de bouillon en laat afgedekt afkoelen.
  2. Doe de room in de rest van de bouillon en laat inkoken met de gehakte dragon tot een licht gebonden saus.
  3. Borstel ondertussen de champignons schoon en snijd ze plakjes. Pel en snipper de ui en de look en stoof ze in 3 eetlepels aan. Voeg de champignons toe en laat stoven tot al het water van de champignons is verdampt. Kruid met peper.
  4. Leg ondertussen de lasagne vellen 3 minuten in kokend water zodat ze soepel worden.
  5. Smeer een ovenschotel in met de resterende olie.
  6. Snij de kip in reepjes en meng ze met de champignons en enkele lepels saus.
  7. Verdeel over de lasagne vellen en rol op. Schik deze in de ovenschotel en giet er de rest van de saus over.
  8. Strooi er de kaas over en schuif de schotel 10 minuten in de op 180° voorverwarmde oven.
  9. Ontpit ondertussen de tomaat en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes. Werk er de cannelloni mee af net voor het opdienen.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden