Farfalle met boschampignons en look

Een makkelijk gerecht, voor een snelle lunch of een eenvoudig dineetje.

4 Personen 25 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 400 g Panzani Farfalle
  • 3 teentjes look
  • 600 g bosschampignons
  • 3 eetlepels olie
  • Dragon

Klaargemaakt met

Farfalle

Voorbereiding

  1. Pel de look en snijd ze in fijne plakjes.
  2. Borstel de boschampignons zorgvuldig schoon.
  3. Hak de dragon grof.
  4. Laat de lookplakjes in de hete olie licht kleuren en voeg er de champignons bij. Kruid met peper en de dragon.
  5. Roerbak ze gedurende ongeveer 8 minuten tot al het water is verdampt.
  6. Laat ondertussen de Farfalle in ruim veel kokend water beetgaar koken en giet af.
  7. Meng ze met de champignons en dien op.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden