
Farfalle met kip en jonge groenten
Kleurrijke groenten in combinatie met de fantasie van farfalle.



Ingrediënten
- 400 g Panzani Farfalle
- 1 ui
- 4 wortelen
- 1 prei
- 1 tak selder
- 1 handjevol jonge spinazie
- 400 g kipfilet
- 3 eetlepels olie
- 1 citroen
- Geraspte kaas
Voorbereiding
- Pel de ui en snijd ze in fijne ringen.
- Schraap de wortelen en snijd ze in plakjes en dan in reepjes.
- Snijd de prei en de selder in kleine stukjes.
- Spoel de spinazie in koud water en laat uitlekken.
- Snijd het vlees in dobbelsteentjes en bak het in de olie aan alle kanten goudgeel. Kruid met peper en citroensap.
- Kook ondertussen de pasta in een andere pot in ruim veel kokend water beetgaar. Doe er de groenten net voor je de pasta afgiet bij en laat terug aan de kook komen.
- Giet de pasta met de groeten af en meng met de stukjes kip.
- Schik op de borden en werk af met de vers geraspte kaas.

