Klassieke Lasagne

Een grote klassieker van de Italiaanse gastronomie.

4 Personen 25 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 8 Panzani Lasagne vellen
  • 1 ui
  • 3 eetlepels olie
  • 1 potje Panzani Provenzale saus
  • 400 g gehakt
  • 1 eetlepel boter
  • 1 eetlepel bloem
  • 2 dl melk
  • Geraspte kaas
  • Peper, nootmuskaat

Klaargemaakt met

Lasagne

Voorbereiding

  1. Pel en snipper de ui en stoof in 2 eetlepels olie aan.
  2. Voeg er het vlees bij en roerbak het lost tot het kruimelig is.
  3. Giet er de Panzani Provenzale saus bij.
  4. Doe in een andere pan de boter smelten met de bloem en roer met de melk tot een gladde saus.
  5. Kruid met peper en nootmuskaat.
  6. Smeer een ovenschotel in met de rest van de olie en schep er een eerste laagje tomaten saus in. Dek af met een laag lasagne vellen en herhaal de lagen tot alles is opgebruikt.
  7. Verdeel er de witte saus over en bedek met de geraspte kaas.
  8. Schuif de schotel in de op 180° voorverwarmde oven en laat gedurende 12 minuten garen. Schuif de schotel eventueel nog onder de grill als je graag een zeer krokante korst bekomt.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden