Linguine met scampi's

Een mooie combinatie van kleuren en smaken

4 Personen 25 minuten middelmatig (1 )

Ingrediënten

  • 400 g Panzani Linguine
  • 24 gepelde scampi's
  • 12 kerstomaten
  • 4 tomaten in blik
  • 2 knoflookteentjes
  • 2 sjalotten
  • 150 cl witte wijn
  • Enkele blaadjes basilicum
  • Peterselie
  • 1 el boter
  • Olijfolie
  • Peper

Klaargemaakt met

Linguine

Voorbereiding

  1. Kook de pasta beetgaar in ruim veel kokend water en giet af.
  2. Verwarm de olijfolie in een kookpot en bak de scampi's aan beide kanten aan. De scampi's zijn gaar na ongeveer 1 minuut: ze hebben dan een roze kleur.
  3. Voeg de gehakte sjalotten, de gehalveerde kerstomaten en de in schijfjes gehakte knoflook toe.
  4. Doe nu ook de witte wijn bij dit mengsel.
  5. Voeg de tomaten in blik toe nadat je ze eerst in stukken hebt gehakt.
  6. Breng de saus op smaak met peper en zout. Voeg de peterselie en enkele blaadjes basilicum toe
  7. Voeg tot slot de pasta en de boter toe en meng goed. Zodra de boter gesmolten is, goed mengen.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (1 votes, moyenne: 4,00 sur 4)
Loading...Loading...
Printen Delen
4 over 4, basé sur 1
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden