
Macaroni met gehakt en prei
Een schotel die de smaakpapillen van groot en klein zal bekoren.



Ingrediënten
- 400 g Panzani Macaroni
- 2 teentjes look
- 4 eetlepels olie
- 200 g gehakt
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 prei
- Kaaskrullen
- Tijm
- Peper
Voorbereiding
- Pel en snipper de ui en de look en stoof in 2 eetlepels olie aan.
- Bak er het vlees los tot het kruimelig is en voeg ondertussen de tomaten puree erbij.
- Kruid met peper en tijm .
- Kook ondertussen de pasta in ruim veel water beetgaar en snijd de prei in ringetjes .
- Voeg een beetje kookvocht van de pasta bij het vlees als je graag wat meer saus hebt.
- Voeg de prei bij de macaroni net voor het afgieten, laat op een heet vuur terug aan de kook komen en giet dan af.
- Meng er de rest van de olie onder.
- Schik op de borden , verdeel er het vlees over en werk af met de kaas.

