Macaroni peperonata

Zuiderse smaken in alle eenvoud.

4 Personen 25 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 400 g Panzani Macaroni
  • 2 uien
  • 2 teentjes look
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 1 rode peper
  • 1 gele peper
  • 1 groene peper
  • Tijm en Oregano Marjolein

Klaargemaakt met

Macaroni

Voorbereiding

  1. Pel en snipper de ui en de look fijn en stoof ze in 2 eetlepels olie aan.
  2. Snijd ondertussen de pepers middendoor, verwijder de zaden en zaadlijsten en snijd ze in reepjes van ongeveer 1 cm.
  3. Voeg ze in de pan toe en kruid met tijm en de marjolein. Laat op zacht vuur afgedekt 6 minuten garen.
  4. Kook ondertussen de macaroni in ruim veel kokend water beetgaar en giet af.
  5. Meng de resterende olie onder de pasta en dien op.
  6. Verdeel er de groenten over en dien goed heet op.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden