
Macaroni salade met venkel en salami
Een smakenmix voor een vrolijke salade.



Ingrediënten
- 400 g Panzani Macaroni
- 2 venkels
- 4 eetlepels olijfolie
- 2 eetlepels mosterd
- 1 balsamico azijn
- 1 snuifje suiker
- 150 g salami in plakjes van 1 cm
- Roze peper
Voorbereiding
- Kook de pasta in ruim veel kokend water beetgaar.
- Snijd ondertussen de venkel in zeer dunne plakjes met een scherp mes of een schaaf en houd een beetje van het fijne groen ervan achter voor de afwerking.
- Kruid met 2 eetlepels olie, de mosterd, balsamico azijn, roze peper en eventueel de suiker.
- Snijd de salami in blokjes.
- Giet de pasta af, spoel onder stromend water en roer er de rest van de olie door.
- Doe in een ruime schaal en laat verder afkoelen tot op kamertemperatuur.
- Voeg er de venkel en salami bij en werk af met vers gemalen peper en het achtergehouden fijne groen.

