Pipe Rigate met kip en olijven

Een makkelijk te bereiden gerecht, dat zowel in de smaak zal vallen bij kleine als grote lekkerbekken.

4 Personen 30 minuten eenvoudig (0 )

Ingrediënten

  • 350 g Panzani Pipe Rigate
  • 100 g spek
  • 2 uien
  • 200 g kip
  • 200 g saus Olive & Basilico Panzani
  • 1 knoflookteen
  • Olijfolie

Klaargemaakt met

Pipe Rigate

Voorbereiding

  1. Kook de Pipe Rigate van Panzani in gezouten kokend water volgens de duurtijd vermeld op de verpakking
  2. Snij de uien en de look fijn en stoof deze aan in de pan met een beetje olijfolie.
  3. Voeg het spek toe zodra de uien gestoofd zijn. Voeg de in kleine reepjes gesneden kip en de saus Olive & Basilico Panzani toe.
  4. Laat het geheel bakken gedurende 10 minuten. Overgiet de gekookte pasta met deze saus.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (0)
Loading...Loading...
Printen Delen
over 4, basé sur 0
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden