
Tagliatelle tonijn groene kruiden
Een ideaal pastagerecht voor een geïmproviseerde maaltijd.



Ingrediënten
- 400 g Panzani Tagliatelle
- 7 eetlepels olie
- 1 bosje peterselie
- 1 bosje bieslook
- 1 bosje basilicum
- 1 tonijn in eigen nat blik
- 1 tomaat
- 1 citroen
Voorbereiding
- Pel en snipper de ui en stoof in 2 eetlepels olie aan.
- Snipper alle kruiden fijn en voeg ze erbij. Voeg nog 4 eetlepels olie toe en laat afkoelen.
- Ontpit de tomaat en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
- Kook de pasta in ruim veel kokend water beetgaar.
- Kruid de tonijn met peper en bak aan beide kanten gedurende 2 minuten in een zeer hete pan met de rest van de olie.
- Snijd de vis in beetklare stukken.
- Giet de pasta af en meng met de kruidenolie.8Schik op de borden, verdeel er de vis over en de tomatenblokjes en sprenkel er wat citroensap over.

