Tagliatelle tonijn groene kruiden

Een ideaal pastagerecht voor een geïmproviseerde maaltijd.

4 Personen 25 minuten eenvoudig (1 )

Ingrediënten

  • 400 g Panzani Tagliatelle
  • 7 eetlepels olie
  • 1 bosje peterselie
  • 1 bosje bieslook
  • 1 bosje basilicum
  • 1 tonijn in eigen nat blik
  • 1 tomaat
  • 1 citroen

Klaargemaakt met

Tagliatelle

Voorbereiding

  1. Pel en snipper de ui en stoof in 2 eetlepels olie aan.
  2. Snipper alle kruiden fijn en voeg ze erbij. Voeg nog 4 eetlepels olie toe en laat afkoelen.
  3. Ontpit de tomaat en snijd het vruchtvlees in kleine stukjes.
  4. Kook de pasta in ruim veel kokend water beetgaar.
  5. Kruid de tonijn met peper en bak aan beide kanten gedurende 2 minuten in een zeer hete pan met de rest van de olie.
  6. Snijd de vis in beetklare stukken.
  7. Giet de pasta af en meng met de kruidenolie.8Schik op de borden, verdeel er de vis over en de tomatenblokjes en sprenkel er wat citroensap over.
Beoordeel het recept:
1 Etoil2 Etoiles3 Etoiles4 Etoiles (1 votes, moyenne: 2,00 sur 4)
Loading...Loading...
Printen Delen
2 over 4, basé sur 1
DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden