De tomaat expertise

Vanaf de tomatenvelden tot in uw bord ... Panzani belooft een strenge controle van alle sauzen om u steeds het lekkerste van het lekkerste voor te schotelen!

Welkom in de wereld van de sauzen van Panzani !

Een 5-stappen plan

1 – Teelt en oogst : respect voor de tomaat

Panzani creëert zijn sausrecepten met zongerijpte tomaten uit volle grond. Onze partner-landbouwers doen een strenge selectie van de variëteiten en oogsten als ze goed rijp zijn.

2 – Perfect sorteren

Onmiddellijk na de oogst worden de tomaten gewassen en gesorteerd. We weerhouden alleen de tomaten die voldoen aan de kwaliteitseisen van Panzani : tomaten die nog te groen zijn, tomaten die overrijp zijn en mogelijke vreemde lichamen (bladeren, steentjes,…) worden geëlimineerd.

3 – De tomaat in alle staten

Als ze de fabriek binnenkomen, worden ze gepeld. Vervolgens worden ze in stukjes gesneden tot pulp of geplet tot puree.

4 – Het ontstaan van de recepten

De verschillende recepten worden uitgewerkt : Uien worden gefruit, dan worden wortelen toegevoegd en eventueel vlees. Dan tomaten en de andere ingrediënten (zout, aromatische kruiden …) komen er vervolgens bij om te koken. Geen kleurstoffen* en geen bewaarmiddelen. U zult smullen van de All Natural sauzen van Panzani!

* Conform de van kracht zijnde regelgeving

5 – Van bij ons naar bij u

Vervolgens worden de sauzen geconditioneerd en ondergaan ze een thermische behandeling zodat ze goed bewaren. Tenslotte worden ze afgekoeld om in het schap van uw vertrouwde winkel te belanden!

DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden