De weldaden van Panzani

Voeding, de kern van ons welzijnGenieten van een heerlijke en gezellige keuken is belangrijk. Maar lekker eten, lijnen en welzijn combineren, dat is nog beter!
Vandaag de dag weten we dat voeding een sleutelrol speelt in onze gezondheid. Het is natuurlijk niet de enige sleutel tot een goede vorm, maar blijft een belangrijke factor in ons dagelijks welzijn. 
Een goede voeding, dat is vooreerst een evenwichtige voeding! Een eenvoudige voeding, gezond en gevarieerd, geeft uw organisme alle energie die het nodig heeft door de dag en biedt alle essentiële voedingselementen (eiwitten, vetstoffen, koolhydraten).
De pasta's van Panzani, een goede en gezonde maaltijdPasta is vandaag een eenvoudige en heerlijke manier om een evenwichtige voeding te bereiken. De Panzaniproducten, met de grootste zorg gemaakt, stellen u elke dag weer in staat plezier en welzijn te combineren. Dus, weg met roestige ideeën en ontdek snel wat de Panzaniproducten kunnen doen voor uw organisme!
Ga over de waar/niet waar vragen met je muis om te zien of het klopt of niet!Ik kan pasta eten bij elke maaltijd

WAAR!

Vandaag de dag, voedingsdeskundigen raden het eten zetmeel (complexe koolhydraten) in elke maaltijd op basis van uw eetlust. Geproduceerd met 100% tarwegries, de Panzani pasta bestaan ​​voornamelijk uit koolhydraten, dus ze geven u alle energie die je lichaam nodig heeft gedurende de hele dag!

Van pasta word je dik

NIET WAAR!

In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, word je van pasta niet dik, want deze bestaat uitsluitend uit harde tarwe.  Ze zijn integendeel een afdoend antwoord op problemen met overgewicht. De pasta’s zijn inderdaad voornamelijk samengesteld uit koolhydraten en zijn vetarm.

Pasta herbergt een schat aan voedzame stoffen

WAAR!

Vervaardigd uit tarwe, bevatten de Panzani pasta’s mineralen zoals magnesium en fosfor, essentieel voor ons organisme als basis voor een normaal energetisch metabolisme. 

Pastasauzen bevatten veel calorieën

NIET WAAR!

In tegenstelling tot wat vaak wordt beweerd, zijn de tomatensauzen van Panzani arm aan vetstoffen (minder dan 4% per 100g). Ze gaan dus perfect samen met al uw pasta’s en zorgen voor een gevarieerd en evenwichtig menu. Bovendien leveren ze de essentiële voedingsstoffen die uw lichaam nodig heeft!

Er zitten heel wat additieven in de tomatensaus van Panzani

NIET WAAR!

Alle tomatensauzen van Panzani zijn vrij van kleurstoffen* en bewaarmiddelen!  Met recepten met uiteenlopende groenten, verhoogt u uw inname van groenten en fruit en krijgt u de essentiële voedingsstoffen binnen die uw lichaam nodig heeft! Zo is het heerlijk om voor uzelf te zorgen! *conform de wet

De tomaat is een beschermend element voor ons organisme

WAAR!

Niet alleen heerlijk van smaak: de tomaat bevat bepaalde voedingsbestanddelen die essentieel zijn voor het functioneren van ons organisme.  Ze bevat ook lycopene, een molecule die het onderwerp uitmaakt van talrijke studies voor haar anti-oxidant-eigenschappen.

DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden