Het Nul-Objectief van Resten van Pesticiden*

Na 3 jaar onderzoek en ontwikkeling, lanceert het Nul-Objectief van Resten van Pesticiden* in België

Ontdek Het Nul-Objectief van Resten van Pesticiden*

Het Nul-Objectief van Resten van Pesticiden*

De Panzani-deegwaren die in België verkocht worden verplichten zich tot een Nul-Objectief van Resten van Pesticiden*: deegwaren van een superieure kwaliteit, met een perfect gedrag tijdens het koken en die minder afval bevatten van pesticiden, omdat ze uitsluitend gefabriceerd zijn met tarwe met Nul-Objectief van Afval van Pesticiden*. Panzani bevestigtt daarmee een ommekeer in zijn doorlopende verplichting tegenover u, verbruikers, die steeds meer veeleisend zijn betreffende uw voeding.
Panzani ondertekent daarmee een ommekeer in zijn doorlopende verplichting tegenover u, verbruikers, die steeds meer veeleisend worden betreffende uw voeding.

Het luisterende oor van Panzani

Betreffende een recente studie **, verklaren 57% van de Belgen zich ongerust over de resten van pesticiden in fruit, groenten en deegwaren. En slechts 1 Belg op 10 verklaart een goede opinie te hebben over de voedingsmiddelenindustrie.

En u? Doorheen zijn Nul-objectief van resten van pesticiden*, verstaat Panzani, erkend expert in deegwaren, hoe te beantwoorden aan uw verwachtingen en betrachtingen op het gebied van de voeding.

**Thermometer van de Belgen Solidaris, RTBF, Le Soir “Hoe ervaren wij het aanbod van voedingsproducten”, November 2013

4 grote acties

Het Nul-objectief van resten van pesticiden* van Panzani, bestaat uit 4 belangrijke acties:

1. De creatie van een unieke bevoorradingsbron waar Panzani aanvaardt zijn tarwe duurder te betalen om het Nul-objectief van resten van pesticiden te bereiken*.

2. Een rigoureuze organisatie en traceerbaarheid van de tarwe tot de deegwaren.

3. Een wetenschappelijk Comité bestaande uit onafhankelijke experten en onze onderzoekers, belast met de begeleiding van onze partner-coöperatieven in de richting van meer verantwoordelijke cultuurpraktijken.

4. Een Lastenboek “Nul-objectief van resten van pesticiden*”, nagezien door een onafhankelijk derde organisme © Lloyd’s Register Quality Assurance Limited

Een gecontroleerde aanpak

Erkend op wereldschaal voor zijn expertise, bevestigt © Lloyd’s Register Quality Assurance Limited, doorheen zijn controles, de conformiteit van de systemen en de processen van beheer. Doorheen het Nul-Objectief van Resten van Pesticiden*, stelt Panzani, als hoofdacteur in de voedingsnijverheid, alles in het werk, wat op grote schaal kan gebeuren, om u smakelijke producten aan te bieden, die minder afval bevatten van pesticiden, omdat ze uitsluitend gefabriceerd zijn met tarwe met Nul-Objectief van Afval van Pesticiden. De benadering van het Nul-objectief van Resten van Pesticiden* alsmede de toegepaste standaarden toegepast door Panzani worden gecontroleerd door ©Lloyd’s Register Quality Assurance Limited. Deze inlichtingen zijn beschikbaar op eenvoudige aanvraag op het volgende adres: Panzani, rue Boileau n°4, 69006 Lyon, Frankrijk

DEZE PAGINA DELEN

* Verplichte velden